Zaterdag 16.09 Street Show + Workshops

11u – 19u Maison des Cultures & Bethlehemplein Sint-Gillis

Workshops van 11u tot 17u

Vanaf 11u zijn er verschillende workshops in het Maison des Cultures.

  • Intensieve Stage Breakdance: In samenwerking met CBAI, Mixity Hip Hop en de gemeente Sint-Gillis wordt een stage breakdance gegeven door de leden van cie No Way Back, en dit van 10 tot 14 juli in het Maison des Cultures de St Gilles. Deelname en inschrijving is gratis!
  • Dansworkshops voor gevestigde artiesten: Deze workshops gaan door in het Maison des Cultures van Sint-Gillis, en hebben als doel om ervaren artiesten de mogelijkheid te geven om te evolueren binnen hun discipline dankzij gedegen opleiders.

Street Show om 17h

In samenwerking met de gemeente Sint-Gillis stellen we verschillende straatoptredens voor op het Bethlehemplein: FrontX, Possédés en Rubberlegz zullen er alvast bij zijn!

Possédés: hip hop dans, beatbox, circus (Gaspard HERBLOT)

De protagonisten van Possédés zien zichzelf als de humoristische leden van een maffe cultus: slachtoffers van de excessen van hun eigen wereld, een wereld die zowel burlesk als vreemd en poëtisch is. De goeroe en zijn partner zullen de uitverkorenen helpen om een totale staat van gemeenschap te vinden met het universum én het publiek.

Het einde der tijden lijkt wel in aanzicht, en het collectief gebruikt dit als uitgangspunt om een reeks van rituelen uit te voeren om de adem van het leven en het universum te vieren, voor een menselijke gemeenschap vertegenwoordigd door de toeschouwers. Het publiek zal immers worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze show van zang, ritme en beweging!